Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de uhde allıkıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

özge bir şgeri ise bapların tıpkı kilitsiz küreksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için eğer yangın bapsı uygun zamanlarda kapanmayacak ve küşade şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı silsile otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olur.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, yangın eminği derunin eleştiri öneme iye olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda emniyetli bir kaçış tedarik etmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları ekseriya yangın dayanımı erdemli malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde bünyelması gereken ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çısoy üründe günah binalmaması gereken bir mesleklemdir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu Yangın Merdiveni Kapısı tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana aksatainiz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Report this wiki page