En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa yakınlarında açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakılırsa belirli yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış bapları, ölçünlü kapılara nazaran elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, Yangın kapısı istanbul fiyatı diğer yangın bapları üzere çatı emniyetliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, tehlikee dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nazikçe gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kullanılacak nüfus adetsı 100 kişuz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK BAR olmalıdır.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı yoğunya kapanmaktadır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Eğer bir yangın bapsı bağırsakin paha aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en uygun şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna nazaran en güzel bedelı girmek olacaktır.

Report this wiki page